26 May, 2020

Resultat för GratisShoppen + Ny design till Acaibar

Jag har skapat en ny kategori här på bloggen som jag lite lustigt nog valt att kalla ”blogg” :) Jag ville helt enkelt ha en kategori där jag kunde skriva mer personliga inlägg och summera olika resultat jag uppnått under varje månad, vilket inte passade in under någon annan kategori där jag skriver mer informella artiklar.

Nåväl för att summera augusti månad.

Jag har jobbat aktivt med min sida GratisShoppen.se denna månad och äntligen uppnått mitt uppsatta mål, förstaplatsen på Google för sökordet ”gratis varuprover”. Vidare har även ”varuprover” (tidigare #6) samt ”viktminskning snabbt” (tidigare #9) klättrat upp till andra plats! Besökarstatistiken har ökat och likaså antalet leads/sales.

Nu är det bara att börja ta tag i något av alla mina andra mål som ska uppnås :)

Jag har även gjort om designen till Acaibar.nu det gamla temat fungerade helt enkelt inte längre till nya funktioner/plugins/widgets som tillkommit till WordPress. Detta är även det första WordPress temat jag skapat själv från grunden. Ett steg i min fortsatta utveckling och att bredda mina kunskaper. Så i fortsättningen kommer jag skapa WordPress teman själv istället för att ladda ned något färdigt, på så vis kan jag alltid få det exakt som jag vill och lättare kunna konfigurera det för eventuella konflikter som kan uppstå med kommande uppdateringar av WordPress.

Lämna en kommentar

*